Fogadónk lehetőséget biztosít kültéri, illetve beltéri rendezvények szervezésére is. Az éttermi rendezvényterem mögött található nagy füves terület számtalan lehetőséget nyújt kültéri, zöld környezetben megszervezhető rendezvények lebonyolítására. A kisebb zöld terület 2.500 m2; a nagyobb, külön elkerített terület a fogadó mellett 10.000 m2. A zöld területeink mind el vannak látva áramforrással. A fogadó közvetlen környezetében nincs lakóház, így nem zavarja a rendezvény a környékbeli lakókat.

A fogadó éttermi része három helyiségre osztott, rendezvények külön teremben történő megszervezésére is van lehetőség. Vállaljuk lánykérés,  legény-, illetve lánybúcsúk, esküvők, keresztelők, születésnapok, névnapok, ballagások, családi rendezvények, stb. megszervezését és lebonyolítását. Igény, valamint a szabad szoba kapacitásunk függvényében szállást is tudunk biztosítani a rendezvényen résztvevők számára.

Igény szerint a környékből lehetőség van fogattal érkezni az étterembe, szabad kapacitás függvényében akár négyes esküvői fogatot is tudunk biztosítani

Rendezvényhelyszín

+36-30/ 230-9424

9081 Győrújbarát, Tényői utca 1.

info@lovasbarat.hu

https://www.facebook.com/lovasbaratfogado/?fref=ts